Az újszülött fotózás előnyei

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/eszakivarak.hu/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/eszakivarak.hu/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/eszakivarak.hu/includes/common.inc 394 sor).

Az újszülött fotózás előnyeiAz emberek nagy része általában nem szokott fotóst fogadni, vagy csak különleges alkalmakkor. Az egyik ilyen különleges alkalom a gyermek születése, a család bővülése. A baby fotográfia, újszülött fotózás ugyanolyan ága a fotózásnak, mint pl. az esküvői fotózás, és ezt egyre többen fel is ismerik.

Azt valószínűleg mondani sem kell, hogy az újszülöttekről, kisgyerekekről rengeteg fénykép készül. Ezeket a képeket általában a szülők okostelefonnal vagy saját fényképezőgéppel szokták elkészíteni. A saját készítésű képek azonban biztosan nem lesznek olyan jók, mint amilyeneket egy profi fotós tud készíteni. Itt jön képbe a profi újszülött fotózás.

Az újszülött fotózást érdemes a születés utáni 2-4 hétre időzíteni, ugyanis a cél valóban az újszülött baba első napjainak megörökítése. Gyakori, hogy az újszülöttet nem csak egyedül, hanem az anyukával, vagy akár a szülőkkel együtt is fényképezik.

Az újszülött fotózásra legtöbben a stúdióban történő fotózást választják, ahol általában rendelkezésre állnak a ruhák, kiegészítők, melyekkel felejthetetlenné lehet tenni egy ilyen fotózást. Lehetőség van azonban az otthon történő babafotózásra is, nem kell egy stúdióba bemenni ezért. Sokan preferálják ezt a lehetőséget, így a természetes, otthoni környezetben lesz az újszülött megörökítve.