Könyvek:
Az alábbi könyvek megrendelhetők a www.var-webaruhaz.hu oldalon.

Magyar Várak - Észak-Dunántúl
A kötet légi és földi felvételei Magyarország várépítészetének legszebb alkotásait mutatják be. Várépítészetünk leglátványosabb, leghangulatosabb emlékeit tekintheti meg közérthető magyarázattal, kiváló fotókkal illusztrálva. Az album bemutatja az észak-dunántúli régió, többek között, Csesznek, Vép, Várgesztes, Kőszeg, Komárom, Sárvár, Tata mára műemlékké vált erősségeit.

Ára: 1500 Ft+ÁFAMagyar Várak
A kötet légi és földi felvételei Magyarország várépítészetének legszebb alkotásait mutatják be. Várépítészetünk leglátványosabb, leghangulatosabb emlékeit tekintheti meg közérthető magyarázattal, kiváló fotókkal illusztrálva.

Ára: 2600 Ft+ÁFAMagyar Várak - Észak-Magyarország
A kötet légi és földi felvételei Magyarország várépítészetének legszebb alkotásait mutatják be. Várépítészetünk leglátványosabb, leghangulatosabb emlékeit tekintheti meg közérthető magyarázattal, kiváló fotókkal illusztrálva. Az album bemutatja az észak-magyarországi régió, többek között, Boldogkőváralja, Drégely, Füzér, Hollókő, Sárospatak mára műemlékké vált erősségeit.

Ára: 1500 Ft+ÁFAKépeslapok:
Várak rekonstrukciós elképzeléseit bemutató rajzok és légifotók képeslapokon. Az alábbi képeslapok izelítőül szolgálnak. A teljes kínálat megtekinthető és megrendelhető a www.var-webaruhaz.hu oldalon.

     

     


Impresszum | Copyright: Felső-magyarországi Várak Egyesülete | Design: Civertan Bt. | Resolution: 1024 x 768