Megéri elektromos targoncát vásárolni

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/eszakivarak.hu/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/eszakivarak.hu/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/eszakivarak.hu/includes/common.inc 394 sor).

Megéri elektromos targoncát vásárolniKorábban a targoncák, ahogy autók esetén is, belső égésű motort jelentettek. A technológia fejlődésével azonban egyre jobban kiszorulnak a piacról ezek az eszközök, és felváltja őket az elektromos targonca. Lássuk, hogy miért.

Ha a kezelhetőséget vesszük figyelembe, akkor megállapíthatjuk, hogy az elektromos targoncák könnyebben vezethetők, kezelhetők, mint a motoros targoncák. Ez különösen előnyös olyan helyeken, ahol kis hely áll rendelkezésre az áruszállításhoz, vagy, ha emberek között kell targoncával dolgozni. Az emberek közötti munkát megkönnyíti az is, hogy jóval alacsonyabb zajszinttel működnek ezek a gépek, így pl. egy áruházban a sorok között sem zavaró a targonca használat.

Ugyan az elektromos targonca ára magasabb, mint a hagyományos gépeké, az árkülönbséget azonban többszörösen visszahozza hosszú távon, köszönhetően a jóval alacsonyabb működési és karbantartási költségeknek. Először is az áram sokkal olcsóbb, mint az egyre jobban elszálló üzemanyagárak. A hagyományos targoncák sokkal több mozgó alkatrésszel rendelkeznek, így sokkal kisebb a meghibásodás esélye. A karbantartási, szervizelési költségek is alacsonyabbak, ha az akkumulátor rendszeresen tisztítva van, oda van rá figyelve, akkor az elektromos targonca nagyon hosszú ideig működni fog.

Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a környezetre is sokkal jobb hatása van az elektromos targoncáknak. Nincs károsanyag-kibocsátásuk, nem kerülnek mérgező gázok a légtérbe működés közben.