Mit jelent, milyen az álló koszorú?

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/eszakivarak.hu/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/eszakivarak.hu/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/eszakivarak.hu/includes/common.inc 394 sor).

Mit jelent, milyen az álló koszorú?A szokások szerint a temetésekhez hozzátartoznak a világok, koszorúk is. Virágok, koszorúk nélkül rideg, üres terem, temető várja a gyászolókat. A koszorúkat tekintve az egyik legnépszerűbb megoldás, hagyományos és urnás temetések esetén is az álló koszorú.

Az álló koszorúk általában 80 és 120 cm magasság közötti koszorúkat jelentenek. A virágokat tekintve 30-100 virág fűzhető be egy álló koszorúba. Méretüknek és a felhasználható virágoknak is köszönhetően az álló koszorúk az egyik leglátványosabb megoldást jelentik a koszorúkat tekintve. Ez természetesen az árukon is meglátszik, ugyanis a koszorúk között az egyik legdrágább típus az álló koszorú.

Felépítését tekintve az álló koszorú egy kör alakú drót vázra van felépítve, és a koszorú elejét is egy drót váz tartja egyben. Erre a vázra teszik fel a virágokat, előre megtervezett, rendezett formában. A felhasznált virágokat tekintve széles a választék. Népszerűek a rózsa, gerbera álló koszorúk, de szinte minden virágból készítenek álló koszorúkat.

Általában a közeli hozzátartozók, vagy egyes csoportok készíttetnek álló koszorúkat.