Női fehérnemű választási tippek

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/eszakivarak.hu/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/eszakivarak.hu/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/eszakivarak.hu/includes/common.inc 394 sor).

Női fehérnemű választási tippekA különböző ruházati termékek közül a tökéletes női fehérnemű kiválasztása okozza általában az egyik legnagyobb fejtörést, ugyanis két követelménynek is meg kell felelni, az egyik a kényelmes, a másik pedig a szexi női fehérnemű.

A kettő közül érdemes a kényelmet előtérbe helyezni, mert egyszerre kényelmes és szexi fehérneműt gond nélkül lehet találni, viszont a szexi de kényelmetlen fehérneművel csak a probléma lesz. A kényelmetlen fehérneműkre két sors várhat, az egyik, hogy viseled őket, de nem fogod bennük magadat jól érezni, a másik pedig, hogy egyáltalán nem is fogod viselni, és csak feleslegesen vetted meg. A kényelemhez nagyban hozzájárul a fehérnemű mérete. Fontos, hogy pont jó méretet válassz, ne legyen se kicsi, se nagy, mindkettőt kellemetlen lesz viselni.

Ügyelni kell a megfelelő anyag kiválasztására is. Elsőre sokan azt mondják, hogy a legszebb a csipkés fehérnemű. Ebben van is igazság, de egész napos használat esetén érdemes elgondolkodni inkább pl. egy pamut fehérneműn, amit sokkal kényelmesebb lesz viselni.

A fehérnemű választást érdemes a viselt ruhához igazítani, együtt lesz ugyanis hatásuk. Ha a ruha alatt egyáltalán nem látszik, hogy milyen fehérnemű van rajtad, akkor nyugodtan válaszd a legkényelmesebb darabot. Elegáns, alkalmi öltözet esetén, különösen olyannál, amely a testhez simul, már nem ilyen egyszerű a választás, ugyanis ilyen ruha alatt a fehérnemű is látszani fog.