Otthoni szőrtelenítési megoldások, lehetőségek

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/eszakivarak.hu/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/eszakivarak.hu/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/eszakivarak.hu/includes/common.inc 394 sor).

Otthoni szőrtelenítési megoldások, lehetőségekA szőrtelenítés sokak számára gyakori elfoglaltságot jelent, hiszen kortól, nemtől függetlenül vannak olyan emberek, akik rendszeresen megszabadulnak szőrtől valamelyik testtájukon. Legtöbben otthon, saját maguknak végzik a szőrtelenítést, mivel ez a legegyszerűbb, legolcsóbb lehetőség. Mutatjuk, hogy milyen otthoni szőrtelenítési megoldások léteznek.

A legnépszerűbb természetesen a szőrtelenítés borotválkozással. A legtöbb férfi számára az arc borotválása jelenti a legtöbb borotválkozási teendőt, a hölgyek pedig pl. a lábaikat szokták otthon borotválni. Előny, hogy otthon, könnyedén megoldható. Hátrány, hogy a hatását maximum pár napig élvezhetjük, és újra meg kell ismételni a borotválást a szőrtelen állapotért.

A következő lehetőség a szőrtelenítő krém. Ezek a krémek boltban kaphatók vagy online megrendelhetők, használatuk pedig egyszerű. Hogy miért nem választja mindenki ezt a borotválkozás helyett? Mert intim és érzékeny területeken nem használható, és nem mindenki számára nyújt tökéletes szőrtelen eredményt. A borotválkozáshoz hasonlóan szintén néhány naponta újra el kell végezni a krémmel történő szőrtelenítést.

Ami használható intim területeken is, az a gyantázás. Nem csak ez az előnye, hanem az is, hogy akár 3-4 hétig is tartó, kiváló eredményt nyújt. Hátránya, hogy fájdalmas lehet, valamint az, hogy kezdőként elég nehéz lehet a gyantázást jól végezni.

Az epiláláshoz egy készüléket kell először beszerezni, amely aztán eltávolítja a szőrszálakat. Szintén otthon használható, a gyantához hasonlóan 3-4 hetes megoldást jelent.