Tényleg jobbak a márkás pólók?

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/eszakivarak.hu/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/eszakivarak.hu/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/eszakivarak.hu/includes/common.inc 394 sor).

Tényleg jobbak a márkás pólók?Két olyan ruházati cikk van, amelynél sokak számára nagyon fontos, hogy ismert gyártó termékeit viseljék, az egyik a cipő, a másik pedig a póló. Bejegyzésünkben a márkás pólókat fogjuk megvizsgálni, hogy vajon tényleg jobbak-e.

Először is érdemes átgondolni, hogy számít jobbnak egy póló szempontjából. Ha csak az árat vesszük figyelembe, akkor a márkás pólók nem lesznek jók, ezek ugyanis drágábbak, mint az általános pólók. A magasabb árért cserébe azonban több mindent is kapunk. Az ismert gyártók nem engedhetik meg maguknak, hogy rossz minőségű pólókat dobjanak piacra, mivel egy ilyen széria a teljes termékpaletta megítélését rontani tudja. Emiatt biztosak lehetünk benne, hogy a márkás pólók kiváló minőségűek. Persze az ismeretlen gyártóknál is lehet jó minőségű pólókat találni, de itt már nehezebb a helyzet a választás szempontjából, és a márka helyett inkább saját tapasztalatok alapján lehet a kiváló minőséget megtalálni.

A minőség mellett a márkás pólók mellett gyakran a felismerhetőség, a divat áll. Ebből a szempontból nem tudják felvenni a versenyt az ismeretlen gyártók a márkás pólókkal, mert a logókat, védjegyeket nem használhatják természetesen.

Ugyan a márka felismerhetőség miatt szinte behozhatatlan előnyben vannak a nagyobb gyártók, de a divat szempontjából a kisebb, akár teljesen ismeretlen márkák is fel tudják venni a versenyt, „csak” annyit kell csinálniuk, hogy divatos, stílusos pólókat terveznek és gyártanak.